Paşafırını’ndan Ramazan’a Özel Lezzetler

Paşafırını’ndan Ramazan’a özel lezzetler

Yenilikçi reçetelerle gülümseten lezzet çeşitliliği sunan Paşafırını, Ramazan ayında da birbirinden özel lezzetleri lezzetseverlerle buluşturuyor

Pastane ürünleri ile birlikte dünya mutfağından lezzetleri de müşterilerin beğenisine sunan Paşafırını, Ramazan ayında da tadına doyulmaz lezzetleri ile gülümsetmeye devam ediyor. Damaklarda benzer tatlar bırakan Paşafırını, Ramazan ayına özel menü seçeneklerini Samsunlularla buluşturuyor.

BENZERSİZ RAMAZAN LEZZETLERİ

Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da benzersiz lezzetleri müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirten Paşafırını Samsun şubesinin sahibi Arif Başar, “Paşafırını Samsun şubesi olarak, bu yıl ilk defa Ramazan ayını yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da en güzel şekilde hizmet veriyoruz. Ramazan’da başlangıçlarımızda turşu kavurması, haydari, mercimek köfte, yoğurtlu semizotu, zeytinyağlılar ve daha birçok lezzet yer alıyor. Biri mercimek diğeri yöresel çorbadan oluşan günün çorbasını misafirlerimize sunuyoruz. Keşkek, gül, su ve kol böreği çeşitlerimiz ara sıcaklarımız arasında yer alıyor. Tadına doyulmaz yemeklerimize mevsim, bahçıvan, semizotu, çerili balsamik ve tulum peynirli Akdeniz salatası eşlik ediyor” dedi.

ZENGİN MENÜ SEÇENEKLERİ

Ramazan’da hem kırmızı hem de beyaz etten oluşan menü seçenekleriyle hizmet verdiklerini dile getiren Başar, “Kırmızı etten oluşan ana yemeklerimiz arasında; mantarlı buğu kebabı, kağıt kebabı, tas kebabı, biftek, hünkar beğendi, Ali nazik, Ankara tava, kara kavurma, papaz yahni, Manisa kebabı ve çoban kavurma gibi tadına doyulmaz lezzetler bulunuyor. Tavuk ızgara, piliç roti, tavuk alaturka, mantar soslu tavuk, tavuk çökertme, piliç kavurma, tavuk sarma, köri soslu tavuk, soya soslu tavuk, barbekü soslu tavuk ve tiryaki soslu tavuk ise beyaz etli menü çeşidimiz arasında yer alıyor. Doyumsuz lezzetlerimizi baklava, şekerpare, güllaç, kadayıf, sütlaç ve triliçeden oluşan zengin tatlı menümüzle taçlandırıyoruz” şeklinde konuştu.

MÜDAVİMİ OLACAĞINIZ LEZZETLER

Vejeteryan müşterilerine özel menü hazırladıklarını vurgulayan Başar, “Vejeteryan müşterilerimiz önceden bildirdikleri takdirde, kendilerine özel Ramazan menüsü hazırlıyoruz. Ürünlerimizin hiçbirinde katkı maddesi bulunmuyor. Tamamen doğal malzemelerle hazırlanan lezzetlerimizle hizmet veriyoruz. Ürünlerimizin birçoğunda nişasta kullanmıyoruz. Pastane ürünlerimizde erimiş çikolata kullanıyoruz. Samsun Paşafırını’nı insanlar daha yeni yeni tanıyor. Ürünlerimizi tattıkları zaman kalitesini anlıyorlar ve lezzetlerimizin müdavimi oluyorlar” ifadelerini kullandı.

KATKI MADDESİ KULLANMIYORUZ

Paşafırını’nın her geçen gün büyüyen bir marka olduğunu kaydeden Arif Başar, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “İşletmemizde glutensiz üretime geçmek için çalışmalar yapıyoruz. Samsun’da glutensiz üretim yapan bir işletme yok. Ürünlerimizde Belçika çikolatası kullanıyoruz. Nişasta yerine şeker pancarı şekerini kullanmayı tercih ediyoruz. Pastalarımızda kremşanti yerine, mutfağımızda özel olarak hazırlanan pasta kreması kullanıyoruz. Lezzetlerimizin hepsini birinci sınıf malzeme ile hazırlıyoruz. Her zaman doğallıktan ve sağlıktan yanayız. Ürünlerimizin hepsi ev yapımı tadında ve doğallığında.”

 

Beğene bileceğinizi düşündüklerimiz...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir