Dubai Steak – Et Atölyesi

Adını ihtişamlı Dubai Kulelerinden alan ve misafirlerimizde oldukça merak uyandıran yeni ürünümüz Dubai Steak’in oluşum sürecini bu ayki yazımda sizlere aktaracağım.

Ürünümüz ana lezzeti olan antrikota değinecek olursak, orta yağlı ve dryage dolabında dinlenmiş etlerimizi 500’er gramlık parçalar halinde hazırlıyoruz. Ardından etlerimizi ince dilimler haline getiriyoruz. Dilimleme sırasında eti yırtmadan tek parça olarak kesmek çok önemli çünkü eğer et parçalanırsa pişirme sırasında suyunu bırakabilir. Etlerimizi ızgarada pişirdikten sonra, cheddar peyniriyle birlikte sunuma özel hazırlanmış servis tahtamızdaki şişe takıyoruz.

 

Dubai Steak’in servisini mutfak şefimiz, özel olarak masa başına gelip istediğiniz pişkinlik derecesine göre tekrar kızgın tereyağlı tabakta pişirip servis sürecine devam ediyor. Etleri dilimledikçe üzerine özel olarak hazırlattığımız tamamen doğal saf tereyağından ekleyerek etin lezzetini taçlandırıyor.

Sebze garnitür, patates kızartması ve soslu ekmeğimizle birlikte siz değerli misafirlerimize ürünü sunuyoruz. Bu muhteşem deneyimi yaşamınız için sizleri Et Atölyesi’ne davet ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doğan Üyük – Et Atölyesi Kebep & Steak House İşletmecisi

Beğene bileceğinizi düşündüklerimiz...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir